Stå i vassen..

image
Var och varannan tidning öser nu ut budskapet om att få platt mage, perfekt kropp, komma i bikini form på fyra veckor och allt vad det nu är.. Det är väl klart att det är bra att ha en hälsosam vikt och livsstil men är det inte sjukt tröttsamt med denna repris precis varje år om att nu ska alla bli smala på några veckor så de slipper stå i vassen i sommar.
Måste antagligen sälja annars hade de väl inte fortsatt år efter år..

Apropå sälja så tickar det sakta sakta uppåt på Tradera. Blir troligen lite ändrade planer när det gäller rensningen av förråd nu när jag är i stan den här veckan. Men kanske hinner med det ändå, vore onekligen skönt att få det gjort.

image
Sanna, platschefen på Waldemarsudde har varit i Afrika på någon Postkodsexpidition. Den här bilden är en av många hon tagit under resan. Vacker bild som många av de bilder hon lagt upp på Instagram och Facebook från resan. Tror att det kommer att sändas på TV om jag fattat det hela rätt.

I kväll har jag en riktig TV så gissa vad jag ska göra ikväll. Så skönt att bara slötitta på TV och undvika precis alla jag ska bara.. Just nu kollar jag med ett öga på när Trinny & Susanna stylar om Norge. Ska kolla TV-tablån och kolla upp vad jag ska titta på. Kommer garanterat att somna som en stock – hoppas jag i alla fall. Har fått massor av frisk luft idag och dessutom promenerat en del. Dumt nog i stövlar med rätt hög klack, inte så smart för det känns i fötterna nu ikväll. Men bra för kropp & hälsa var det i alla fall.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.