Say something..

image
Lugna Favoriter har stått på mer eller mindre dygnet runt den senaste veckan. En sak förstår inte jag, de repeterar samma låtar galet många gånger som tex Say something…. och ett gäng andra. Känner att jag måste ta reda på varför det är så att de kör en så ”begränsad” repertoar.. Köper de in rättigheter till ett visst antal låtar eller vad är anledningen?

Har legat och funderat på det där hotellrummet i norra Kaponjären på Fredriksborg, det som om vi gör det kommer bli unikt men utan bekvämligheter. Har en ”mood bild” i huvudet som vanligt som inte går att förklara med ord. Den här bilden ger en viss hint om hur jag ser rummet framför mig.
image

Vem vill hyra ett rum utan bekvämligheter i rummet kan man kanske undra, det får man tillgång till i hotellbyggnaden men inte i själva rummet. Jag kanske är naiv men känslan av att bo i ett så stort och unikt rum där man nästan kan sträcka ut handen och ta på kryssningsfartygen tror jag kan locka en och annan gäst. På en grann-ö hyr de ut tält ut bekvämligheter, förvisso möblerade och inte sådana tält man ser på campingplatser för en förmögenhet per natt. Har de några bokningar? Ja, massor.. Så jag envisas med att driva frågan vidare om ”mitt” hotellrum, nu hänger allt på vad det kostar med en landgång. Fortsättning följer..

Nästa helg är det dags för vårt första sommarbröllop, sedan har vi bröllop i princip varje helg utom i juli då. Jätteglad över det, många väljer oxå att gifta sig ute på Fredriksborg med havet i bakgrunden.

Apropå havet, längtar efter en låååång promenad längs med stranden i Marbella, men kommer dröja några veckor till innan jag åker tillbaka dit. Teamet på Lotus har haft fullt upp de sista två veckorna med visningar och de sålde en lägenhet igår. Hoppas att det börjar ”rulla på” nu..

image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.