Surdeg – check

image
Nej, jag har inte bakat surdegsbröd, även om det är väldigt gott.. Ni vet den eller de där sakerna på To Do listan som av någon anledning envist hänger sig kvar, som man bara inte får gjort. Några sådana ”surdegar” har jag gjort idag, bland annat en urtrist skrivelse till Lantmäteriet och några andra saker. Så skönt när man äntligen kan använda överstrykningspennan på just de där ”surdegarna”

Som belöning ska jag läsa och titta på något på TV 4 Play. Boken jag läser är riktigt bra, även om jag kan lägga den ifrån mig.. Hittade den här bilden som jag tycker är så fin:
image
Precis som den där grinden häromdagen får man lust att gå in och botanisera bland böckerna i det som jag baserat på bilden tänker mig som en otroligt liten charmig bokhandel med något ”romantiskt” över sig. I verkligheten är det ju så att gamla böcker luktar illa.. Om man kommer hem till någon som har hyllmeter med gamla böcker så finns det garanterat något lite unket i luften i den lägenheten eller huset. Samma sak med bokhandlare som säljer gamla böcker, det är synd för egentligen är det en underbar miljö.
I vanliga bokhandlarbutiker är det inte så, det är bara de där gamla och ofta lite dammiga böckerna som för med sig lukten. Min bok är utgiven 2013 så ingen risk där, tragiskt nog gick författarinnan till boken bort precis strax efter boklanseringen.

En helt vanlig kväll i Bullerbyn är det med andra ord ikväll. I morgon ska jag åka upp till Fredriksborg en sväng. Måste bara få lite sol, luft & se Fredriksborg från sin bästa sida & andas in havsluften. Nästa vecka ska jag utforska drömmen om ett stort hotellrum i norra Kaponjären, nere vid bryggan. Det är så nära vattnet att man verkligen tror att om man sträcker ut handen så kan man ta på de stora färjorna och fartygen som går genom Oxdjupet.
Fastighetsverket har givit sitt godkännande, det kommer om vi gör det bli ett väldigt speciellt hotellrum och sakna en del bekvämligheter.. Jag får fotografera och berätta lite mer i morgon efter att jag varit där..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.