”Chockade mig själv”

image
Den här bilden visar allt annat än mitt skrivbord just nu, den absolut enda likheten är att det ena av mina två arbetsbord är brunt. I övrigt, inte en likhet än tyvärr.
Skvallertidningen tog ungefär fem minuter att bli klar med, jag förstår inte varför jag egentligen köper dem. I dessa tider handlar precis varenda sida (nästan) om små och stora prinsessor. Magasinet har jag sparat till lite senare ikväll, det blev ju vare sig make up kurs, champagne eller middag utan istället hemmakväll med Sigge.

image
Eftersom vi samarbetar med Bindefeld AB får vi många inbjudningar till olika event. Brukar aldrig ha tid eller möjlighet att gå på dem men bland posthögarna fanns en inbjudan om ett event nästa vecka. OSA-tiden hade såklart gått ut men chockade mig själv och slog till och anmälde att jag kommer. Balans helt enkelt, länge sedan jag var ute på ett event & det kan väl bli ett bra avbrott i arbetet som ju är rätt intensivt nu. Har ju både mirakelmasker och det nya schampot och en hel garderob med kläder så det är väl dags att byta ”mysdressen” mot något lite mer ”classy” och gå ut lite en kväll.

image
Jag vet inte om det är Karlavägen på bilden men det är hur som helst otroligt likt. Karlavägen leder ju fram till Karlaplan och nära till den lägenhet ”flyttlasset” går till om dryga 14 dagar om allt går som det ska – peppar peppar ta i trä..
Är väl antagligen knäpp som längtar till stan nu, nu när våren är här och sommaren står inför dörren. Kommer ju vara underbart i skärgården och här i Bullerbyn, men man kan inte styra över sin längtan alla gånger. Så ”Stockholm City looking forward to live with you again”

Nu fortsätta med lite jobb en stund, sedan magasin & något program på TV4 Play & hemma SPA light på programmet.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.