Att vara någon annan..

image
Om man nu av någon anledning känner för att vara någon annan, för en dag eller för alltid så är ett bra tips att hitta ett sätt där man inte tror att man är/blir någon annan..
Förhoppningsvis gör tjejen ovan det här som någon slags uppdrag och det är inte så hon lever, för man ser direkt att detta är en Marilyn Monroe kopia.. Ibland kanske man vill vars någon annan för en dag, det skulle till och med kunna vara riktigt kul. Men det får räcka med en dag eller så. Om man vill vara någon annan hela tiden så är det nog en tydlig signal på att man behöver förändra sig själv och/eller livssituation på något sätt.

image
Hur som helst så kan man vara någon annan så här.. Väcker väl kanske lite väl mycket uppmärksamhet men kan nog ha garanterat roligt.. En stund i alla fall. Själv känner jag ingen längtan att vara någon annan, mer än kanske när pappershögarna är som högst eller så, däremot skulle jag önska att jag hade en sådan här (och det skulle utseendemässigt göra mig till någon annan:))
image
Har inte hittat det där schampot ni vet ännu, men även om dom lovar dramatiskt mycket tjockare hår & glansig volym så vet jag att det inte är sant. Så min långa fläta får jag nog antingen avstå eller hitta en ”oäkta” lösning. Ingen prio på To do listan om man säger så.. Men man vet aldrig närsomhelst kan jag dyka upp med en fläta..

Med eller garanterat utan fläta (i alla fall idag) är det dags att ta i tu med dagens punkter på To do listan. Det vore väl tusan om jag inte kunde få till det där med pionerna till den här helgen heller..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.