Vad är det för fel…

image
..på vissa män som tror att man ska bli smickrad över deras suspekta kontaktförsök via FB.
Företrädesvis kontaktförfrågningar och FB meddelanden från:
1. Män som påstår sig vara militärer och gärna då ute i fälttjänstgöring i Afghanistan eller nåt liknande
2. Sydeuropeiska män av olika slag

Vad tror dom? Att man ska bli smickrad och känna sig utvald? Att man ska svara? Att man inte fattar att de skickar den typen av förfrågningar och meddelande till som massutskick typ. Ja, inte vet jag och undrar i mitt stilla sinne om det är någon som svarar dem..

image
Dags snart att börja komma igång med all pre-planning för Kalmar Slott. Snart så, ska bara vara ikapp med det andra vilket jag snart är. Ska bli otroligt kul & spännande med det projektet:)
För Fredriksborg är det oxå planering för fullt Allsång, Weeping Willows, alla bröllop som är inbokade. Hoppas hoppas vi får vädret med oss även den här sommaren. Fick ett mycket bra & konstruktivt feedback brev häromdagen, Tack Christina för det. Så otroligt viktigt att få feedback så att man kan rätta till det gör det möjligt för oss att hålla devisen att bli bättre och bättre för varje dag.. Så lite åtgärder kommer som ett resultat av den feedbacken.

image
Framgång bygger ju på att vara både bättre än andra och att överträffa förväntningar. Ett bra exempel på det är när jag för ett bra tag sedan köpte en M Kors handväska. Någon vecka efter köpet kom ett handskrivet kort där de tackade för att jag valt att köpa en handväska hos den och önskade mig välkommen tillbaka anytime.
Trevlig service & smart marknadsföring helt enkelt.

Nu tillbaka till min To do lista..
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.