Glasögon..

image
Har ju haft linser i säkert 25 år eller mer eftersom jag är väldigt närsynt. Men sedan ungefär ett halvår så måste jag addera med läs glasögon. Tycker att jag måste öka styrkan mest hela tiden och bara ser sämre (läsglasögonen alltså).

Det ”vanliga” synproblemet hade jag slarvat med att kolla på många år. Har ju blivit så mycket enklare att beställa linserna på nätet än att gå till optikern och boka tid etc. Tog mig i alla fall i kragen när jag hade min ögon infektion och köpte glasögon. Behöver precis samma styrka som tidigare så det var ju skönt.

Hade ett kort planeringsmöte med Tom som sedan var snäll och körde mig till Konsum. Passade då på att köpa ett par nya läsglasögon med en halv styrka upp. Hoppas jag stannar på den nivån nu..

Köpte även två tidningar som jag ska luta mig tillbaka och läsa om ett tag. Först ska jag bara.. ta hand om tvätten och gå upp till Ellen & Lars och ”låna” deras bredband en kort stund.

Har fyllt på kalendern med en lunch med en fd kollega innan make up kursen på fredag så fredagen kommer bli en hel fridag:)

I morgon bitti ska jag följa upp en möjlig lägenhet att hyra i stan och då hyra ut huset här i Bullerbyn ett tag. Vi får se hur det blir..

Apropå min ”belöning” pionerna så hade dom inga på Konsum då det fick bli två tidningar i stället..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.