Skräll..

image
Har bestämt mig för att göra något helt olikt mig ikväll. Jag ska inte titta på Eurovision – jag ska göra som dom gjorde förr i Bullerbyn. Jag ska lyssna på radion, kommer bli verkligt annorlunda eftersom scenkläder, koreografi och precis allt annat behövs för att göra en låt full rättvisa.

Hade det varit lite varmare hade jag kanske gjort som Lilla My och klättrat upp i ett träd och spanat in genom någons fönster. Men nej, det är det för kallt för.

Att bjuda in mig själv till någon kan jag självklart göra men jag ska erkänna att jag inte har någon lust att göra det. Tycker att den här egen-tiden jag har den här helgen är både avkopplande och behövlig så jag är inte i det sociala moodet den här helgen.

Nej, radion får det bli för Sigge & mig. Vi är fullt utrustade med traditionella Mello tillbehören, snacks, Coca-Cola etc.

Har inte hört en enda låt innan (utom Sanna Nielsens då) så har noll koll utöver det jag sett på FB. Om jag inte minns fel så stack Österrike ut i år, det tillhör ju inte vanligheterna.

Nog om det, någon Mellotävling på Wallmans blev det inte heller. Man hinner bara inte med allt man vill här i livet.

Nu, göra mig i ordning David & Co kommer snart.

Hörs senare!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.