Jag ❤️ skor & stövlar

image
Marbella fullständigt vimlar det av skoaffärer fyllda med såå snygga stövlar & skor..och väskor med för den delen. Men om vi håller oss till stövlar & skor till att börja med.

Både Spanien & Italien har en stor sko/stövel produktion. Duktiga är dom oxå på vad dom gör. Om man hade möjlighet skulle man med lätthet kunna köpa ett par per dag. Men det finns några saker som förhindrar det:
1. Förnuftet
2. Pengarna, man har ju tyvärr inte obegränsat av dem
3. Platsbristen som skulle uppstå
4. Samvetet
5. Risken att för resten av livet bli jämförd med och kallad för nutidens Esmeralda de Marcos. Hon hade 1 060 par skor i sin garderob, där ligger man i lä.
image

Jag önskar att jag med samma självklarhet som Carrie i Sex and the City kunde springa omkring i supersnygga högklackade skor..
Men eftersom jag gjorde det alldeles för ofta i mina unga år har mina fötter ”tagit stryk” och jag har typ halgus valgus eller vad det heter. Har därför svårt att gå för länge i just högklackade skor..
image

Det som är lite konstigt är att jag kan gå i typ hur höga klackar som helst om det är stövlar, stövletter eller kängor men ”vanliga” skor, vips så får jag helt plötsligt superont efter en stund. Nu när modet är inriktat mycket på jeans/spets & blommiga klänningar etc så passar det ju bra med kängor. Kan dock bli lite väl varmt så där mitt i sommaren men annars får man väl sälja lite saker så att man kan köpa sig ett par kängor med klack som passar just till jeans & blommigt..
image
Kanske inte just dom här men något liknande kanske..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.