Tidig morgon

image
Vaknade av mig själv strax före 07.00, tillhör inte vanligheterna. Det betyder lite för få timmar med sömn för jag somnade nog inte är förändras vid 02.00. Men det ska nog bra det med, får bli en tidig kväll i kväll. Ingen kan ju påstå att man är något partylejon nuförtiden. Dessutom sitter spåren kvar efter den där Pixie dust kvällen förra veckan..

Hemmanjutardag hela dagen idag, får inte glömma solskyddsfaktorn. Satt med ryggen i solen stund igår och den var på kvällen vad man kalla rätt röd. Inte så att det gjorde ont men det var inte direkt snyggt eftersom det inte var hela ryggen ens (hade klänning på mig som är rätt bara i ryggen).
So, better safe than sorry, i dag ska solskyddsfaktor garanterat på. Det ser ut att bli ett helt underbart väder idag.

image
Fick till de sista SPA-grejerna igår innan jag la mig. Kämpar, kämpar & åter kämpar för att det ska bli hela igen. Har fått något underlack som tydligen ska reparera naglarna snabbt och bra. Bara två problem med det:
1. Det är då starkt så missar du lite sv fingret och det hamnar lite lite på fingret då gör det grymt ut. Glömmer tyvärr detta underlack lite för ofta = det tar längre tid naglarna art att repa sig.
Det där blev ju på något sätt båda prolemen i ett. Men som man sa förr: Vill man vara fin är det bara att lida pin….

Nu upp & hoppa och starta dagen!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.