Back home..

image
En helt underbar kväll i Gamla stan, måste varit 23-24 grader och lagom med folk överallt. Promenerade även runt i gränder och kvarter som vi inte varit i förut. Så mysigt!
image
Hittade även, vad vi själva tycker, riktigt bra födelsedagspresent till svägerskan. Hoppas hon gillar presenten, inte helt lätt att byta. I övrigt så shoppades det ingenting. Vi avslutade med en middag på Hong Kong, en favorit kinakrog precis vid strandpromenaden.

Hela Marbella blommar, överallt! Borgmästaren (en kvinnlig) har bestämt att Marbella ska vara Happy Marbella. Man satsar på det ska vara rent (renhållningsarbetare ute och jobbar och plockar skräp typ jämt, planteringar & blommor överallt och en väldig massa poliser så att alla ska känna sig trygga).
image

Nu hemma igen, fick med en DVD i den tidning jag köpte på Arlanda så nu tänkte vi se den filmen. Tyvärr strular det, kan bli helt galen på all jäkla high tech!! Det är så avancerat så man måste ju näst intill vara professor för att kunna få igång så att TV och DVD-spelare kommunicerar. Det är ju nästan så man längtar tillbaka till Movieboxens tid, dom var i alla fall lätta att förstå men kanske lite jobbiga och släpa på:)
Undrens tid är ännu inte förbi – det funkar nu!

Återkommer efter filmen!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.