”Hemma”

image
Vilket impulsbeslut – 12.00 kolla efter flygbiljetter och planet lyfter 17.15 och innan dess hinna fixa nytt provisoriskt pass. Allt gick som smort och utan stress. Mellanlandning i Köpenhamn där vi hann äta middag & nu är vi sedan en stund hemma i lägenheten. Klockan är 01.00 och det är 20 grader:)

image
En liten miss på resan.. Drack två glas champagne på Arlanda. Med tanke på förra veckans Pixie dust kväll skulle jag INTE gjort det. Somnade som en stock på planet mellan Sthlm & Cph och mådde sådär när vi landade. Inte helt lättväckt. Höll mig till Coca-Cola & vatten resten av resan, så kommer det förbli ett bra tag framöver kände jag..

Är så otroligt skönt att vara här igen – I just love Marbella..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.