Proppmätt!

Gick iväg till den asiatiska restaurangen på Linnégatan, dom har gjort en total make over från att ha varit en traditionell kinakrog typ har de blivit avskalat och förutom maten inte ett tecken på något asiatiskt.
image
Hongkist heter den och kan verkligen rekommenderas. Menyn är oxå enkel och har en blandning av de lite mer traditionella rätterna och lite nyare kombinationer.
image
Åt både förrätt & varmrätt och åt upp precis allt så nu är jag så mätt så jag knappt orkar röra mig:)

Har packat ihop det mesta inför ”hemresan” till Bullerbyn i morgon, har som vanligt använt ca 10% av det jag packat med mig. Lär sig packa gör man tydligen aldrig..

Ska kontakta köparna nu av väskan & klänningen på Tradera och planera för leverans och betalning. 1/7 lite drygt av tavlan ”intjänad” nu på dom två grejerna. Väskor verkar vara mer intressant så där ska jag rota fram några fler som jag inte använt på länge.

Apropå rekommendationer så kan jag verkligen rekommendera fot-scrubben med pepparmint (eller vad det nu var) från Body Shop. Köpte den och en kroppsskrubb och redan efter en gång känner jag hur bra huden mådde av den behandlingen. Så till sommaren ska man väl vara i riktig ”toppform” i hud och fötter.
Pippi får fortfarande en omsorg utöver det vanliga ett gäng gånger per dag, tycker verkligen om henne. En av mina väninnor trodde att jag fullständigt tappat vettet men jag tycker hon är fin där på armen. Kan ju faktiskt dölja henne när jag vill genom att ha långärmat på mig, om det nu skulle behövas av någon anledning.

Om en stund ska jag se Renée Nybergs program, har inte sett det tidigare men gillar henne på något sätt så jag hoppas att programmet är bra. Får väl återkomma med en ”recension” sen.

Dagens fina sak då, jo den har jag tagit från naturen eftersom våren nu bestämt sig för att lämna oss åtminstone för ett par dagar framåt.
image
Blommar för fullt på lilla kullerstensgården precis utanför köksfönstret:)

Nu till kvällsfix innan Renée så återkommer jag igen sen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.