Pass panik..

image
Har precis upptäckt att mitt tillfälliga pass gick ut för 9 dagar sedan, mitt riktiga pass tidigare än så såklart och att min legitimation gick ut för lite drygt 2 år sedan har jag ju vetat ett tag. Läste precis på FB att man nu för tiden måste beställa tid för att skaffa pass och att det är långa väntetider nu så då kom helt plötsligt skaffa pass typ högst upp på listan av viktiga saker att fixa NU!

Recensionen av Renée Nybergs program?
1. Hon är en duktig & behaglig programledare
2. Blev livrädd av reportaget om den engelska mamman som påverkat och uppfostrat sin 9-åriga dotter att yta är allt och att detta barn tycker att det vore en bra ide om hon var programledare för ett program om plastikkirurgi för barn.
3. Sedan minns jag inte mer för jag var väl kvar i chocken av punkten 2.
Brukar inte ha några synpunkter eller pekpinnar när det gäller hur andra väljer att uppfostra sina barn men den där kvinnan har passerat alla gränser till vad som är sunt..

Blev taggad i ett foto på FB idag, vet inte när det är taget men det var definitivt inte ”i går”.
image
Lite suddig bild och tur är väl det, ser antagligen inte klok ut. Det kära gamla Coca-Cola teamet, tänk vad mycket kul man var med om under mina 13 år där. Vad saknar jag mest?
Givet svar; att få åka på alla OS och fotbolls EM/VM och sådana otroligt roliga upplevelser.
Under åren där hände det mycket kul i vardagen oxå, allt var inte så toppstyrt från Atlanta som folk i allmänhet tror.
Några roliga minnen:
1. När jag var tvungen att importera en hel pall med Powerade Mountain blast till Kungen. Han tyckte att den amerikanska varianten var godare än den svenska. Innan den pallen väl kom fram till Kungen stod den på mitt kontor i några veckor. Det är ju inte bara att svänga förbi Drottningholm och kasta in den. Lite mycket krångel kring det där minns jag.
2. När vi skulle lansera Powerade smak nr 2. Jag och Coco beställde färg & ungefärlig smak från labbet i Bryssel och satt och provade olika varianter bara vi två och sedan bestämde vi och lanseringsplaneringen kunde påbörjas.
3. När vi bestämde att börja lansera fler Fanta smaker, det är vad man kalla en succé med Vilda Bär och allt vad vi hittade på.
4. När vi skulle lansera en egen julmust, jag vet inte hur många prover vi fick från Bryssel men smaken är omöjlig att härma. Slutade med att vi oxå fick köpa essensen från Roberts precis som alla andra gör. Julmusten blev dock ingen mega succé vilket inte var oväntat..
5. Det var absolut inte bara en dans på rosor att jobba på Coca-Cola men otroligt stimulerande och kul för det mesta. En regnig sommar var inte kul för då var det omöjligt att nå upp till målen, fick man jobba i uppförsbacke resten av året kan man säga..

På bilden är det säkert minst 10 personer som fortfarande jobbar kvar och bilden är väl sisådär 10 år gammal minst så det säger väl en del om att det faktiskt är en bra & rolig arbetsplats. Att jag älskar Coca-Cola gjorde ju inte saken sämre, drack nämligen lika mycket innan jag började så det var inget ”beroende” som uppstod där för att man måste dricka massa Coca-Cola..

Nog för i dag – nu ska jag fortsätta slötitta på Sex & and the city..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.