Riddargatan 30…

Idag satt vi och utvärderade 2013 och planerade för 2014 på vårt lilla krypin på kontoret på Riddargatan. Bäst av allt? Med en strömsladd! Kjell & Co hade tyvärr inte men äntligen hittade vi på Teknikmagasinet så nu är datorn laddad och fungerar.

På hemvägen gick jag förbi en blomsteraffär och kunde inte motstå att köpa en liten liten bukett till mig själv. Bondromantik och påminnelse om lilla mormor.
image
Eftersom jag har på känn att krisen kommer slå till med full kraft här under fredagkvällen och lördagen så unnade jag mig även liten liten Tusensköna som står på mitt nattduksbord här på Grev Turegatan.
image
Det vackra ligger i den totala enkelheten.

Det var en sådan härlig känsla att kunna gå hem från kontoret, träden börjar bli gröna och alla ser så mycket gladare ut. Att kunna ”slinka” in i en blomsteraffär och köpa en liten bukett till sig själv, att kunna gå ner till ICA Esplanad på 2 minuter när man upptäcker att Coca-Colan är slut. Vissa saker är helt enkelt lättare när man bor i stan.

Under kvällen ska jag svara på mail och ha ner maillistan till noll och ha allt det där need to klart innan lördag kväll. Får då ses söndagen som starten på en ny era där man ligger i fas, det kommer vara viktigt framöver.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.