Laddar för bete..

image
Absolut, något överdrivet eller rätt rejält överdrivet men pappershögarna verkar aldrig ta slut.

Sortera, beta av, arkivera, slänga – jag ska bara ha koll på högarna innan i morgon kväll. Upptäckte precis att i kylskåpet står det noll Coca-Cola och så kan man inte ha det om man ska ha energi att beta av högar och annat på To do listan.

Dags att bege sig till ICA Esplanad och bunkra upp med Coca-Cola, kanske någon tidning och en pocketbok. Kom på att den bok jag tagit med mig har jag redan läst. Det är inte direkt alla böcker som är värda att läsa två gånger så en ny pocketbok får det bli.

Kommer säkert ta mig en och annan blogg paus också mellan varven. Så får det bli – mot ICA som startskott på ett ”maratonpass” men det kommer kännas så skönt när det är gjort..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.