När ska jag lära mig?

image
Varje dag bestämmer jag att ikväll ska bli kvällen när jag går och lägger mig i tid & framförallt somnar i tid. Varje kväll händer något av följande:
1. Mitt ”jag ska bara” beteende infinner sig och tiden springer iväg
2. Jag får för mig att hitta en specifik bild till något och fastnar i att leta bilder (händer inte så ofta)
3. Jag uppdaterar mig genom att gå igenom massa inlägg på FB
4. Jag är för pigg för att somna och läser, skriver blogginlägg och väntar på att bli trött

Jag antar att jag måste ställa klockan tidigt, gå upp och hur trött jag än är på eftermiddagen inte ta ”siesta” och då sedan förhoppningsvis vara så trött på kvällen att jag somnar av bara farten. Nu är det ju inte direkt så att jag tar siesta varje dag utan snarare att jag sover för länge eftersom jag somnade för sent. Dags att ställa om dygnsrytmen helt enkelt och det med start nu. I morgon bitti ställer jag klockan och tvingar mig att vakna absolut senast klockan 08.00.

På Tradera tickar det sakta uppåt, lite väl sakta för min smak men det kanske är så att det ökar precis innan auktionen stänger? Har ingen större lust att släppa iväg tex min skinnväska från Guess för 215:- eller vad budet nu är uppe i (började ju på 1 kr). Får se detta som en lärovecka och se om det är värt att hålla på med. Tycker bara om iden att någon annan får användning av det man själv inte använder och principen en in och en ut.

Ska fixa lite och sedan ge mig ut och hitta en datorsladd, sedan tillbaka ”hem” och beta igenom To do listan. Den innehåller bland annat lite analyser & annat inför mötet med Figge. I dag börjar Ellen sin utbildning, är helt underbart att kunna lämna över mer och mer administration till henne. Hon har väsentligt mer talang för det än mig:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.