Fortsätter den påskfria påsken:)

Med ett undantag kom jag på, har några påskliljor som Teresa & Zenon lämnat. I övrigt inte en tupp, hare, ägg eller annat i sikte. Kvällens middag oxå långt ifrån påsklik.

Hoppas hoppas att solen och värmen håller i sig så att det börjar bli grönt på riktigt. Kollade 10-dagars prognosen och med något undantag så ser det riktigt hyfsat ut.
Fram med vårkläderna – hurra! Tänk vad enkelt det är att klä sig på våren men framför allt på sommaren, allt blir snyggare eftersom man oftast ser och även är både piggare och inte är totalt vinterblek.
image
Så snyggt i all sin enkelhet!

Har ikväll börjat titta på serien Welcome to Sweden på datorn och TV 4 Play (nej, TV:n är fortfarande inte installerad och heller inte saknad). Hur som helst så är den riktigt kul, serien alltså & hur snygg är hon inte Josephine Bornebusch? Inte bara snygg utan duktig oxå, bra karaktär som passar henne precis som Mickan i Solsidan. Ska nog fortsätta att titta lite på TV ikväll, fick lite smak för det helt plötsligt idag.

Det som man saknar med att inte ha TV är väl nyheterna, ibland hänger man inte riktigt med vad som händer i världen om man glömmer att gå in och kolla på nätet. Ska väl få till det där med fungerande TV både i Sverige och i Marbella vad det lider..

Dagens Evas fina sak borde vara en krokus eller något annat från naturen men jag väljer något lite mer ”kitschigt” Klocka med tillhörande armband från Dyrberg & Kern, jättefint om man har bara tex svart eller bara vita kläder på sig.
image

Nu ska jag leta reda på något sevärt på TV..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.