Elefanter….

image
”I den ständigt pågående jakten på evig lycka” har jag fått totalt dille på elefanter. Elefanter sägs ju bringa lycka, inte för att jag är olycklig men kan ju vara bra att gardera sig och lite extra lycka skulle ju inte heller direkt skada.

Jag har sedan länge gillat elefanter och har några fina i tex trä som är inköpta på någon resa till Thailand & Bali etc. Men nu har jag utökat kollektionen…

Jag har halsband, armband, anteckningsblock mm och sist ut är en svart top modell fest med en elefant. Kommer väl snart se ut som en elefant oxå det är i princip bara det som saknas:)

Har fortsatt hålla stilen med ett undantag som bekräftar regeln idag. Det innebär såklart att kilona ökar så för att hålla ”matchvikten” måste jag komma igång med motionen om jag ska fortsätta äta i den här takten och mängden. Mår hur som helst väsentligt mycket bättre.

Anledningen till undantaget i dag är att jag i natt haft någon slags skiftgång i sovandet. Kunde bara inte somna och när jag äntligen somnade så vaknade jag efter 2 timmar, var vaken i 2 och sov i 2 osv. Allt annat än en bra uppladdning inför en ny dag. Blir bara så ibland att man helt tappar sömnrytmen och hela natten blir fel (för att inte tala om dagen efter för man sover ju för länge då). Kanske ska ställa en elefant på nattduksbordet så infinner sig lycka & total harmoni med ostörd sömn 8 timmar i sträck. Tror jag ska prova det. Tar med mig elefanten som står i hyllan i vardagsrummet så får vi se om det ger resultat. Därför får då oxå den elefanten bli min ”dagens fina sak”
image
Just den här elefanten är köpt i Elviria som ligger en bit utanför Marbella. I en liten liten butik fylld till brädden med hur mycket saker som helst så stod den där. Nu gör den inte det utan står hemma hos mig.

Om sisådär 5 minuter är tvätt-maskinen jag väntar på klar. Då ska jag ta med mig elefanten upp och gå och lägga mig. Upplösningen och slutet är nära nu i boken jag läser så tänkte nog läsa ut den först innan jag somnar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.