Poolhäng..

image
Vi slappar, läser, badar & har det bra vid poolen. I dag har vi vågat oss ner till solskyddsfaktor 20 på Anton.

Som vanligt är väskan rustad med bok, snus och ej att förglömma
image

Tiden har verkligen gått fort men jag tror att Anton börjar längta lite efter Mamma & Pappa, första gången utan dem i nästan en hel vecka. Tur att Skype & Viber och sådant finns, det stillar längtan:)

Det är inte direkt någon folkstorm vid vår pool den här veckan, så vi har den helt och hållet för oss själva. På stranden däremot börjar det komma mer och mer folk för varje dag och i morgon kommer det garanterat vara massor av folk i solen. Vår strand används mest av ”locals” och i morgon är det ju Bank Holiday och alla är lediga.

Funderar på vad jag ska hitta på för fyra födelsedagspresenter när vi är i Estepona i eftermiddag/kväll. Väldigt blandade åldrar på mottagarna men förhoppningsvis hittar jag något fint åt var och en av dem.

Hoppas ni alla börjar gå eller har gått på påskledigheten..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.