Påsklov!

image
Japp, då är det påsk igen. Här i Marbella har de haft en massa processioner och ni ska skulle se vilka fina och fantasifulla godis-kreationer de har. Annat det än våra svenska färdigförpackade påskägg. Om man bortser från choklad så är väl tyvärr godiset i övrigt inget vidare här. Spelar mig mindre roll eftersom jag ändå nästan aldrig äter godis eller choklad.

Begic & Lotta har hittat ett tillfälligt boende i Kalmar så nu känns det tryggt. De vill av naturliga skäl i lugn och ro hitta rätt hus så perfekt att de hittat ett bra tillfälligt boende under tiden. 17 juni lanserar vi vår första version av hemsidan och vår FB-sida så man kan följa arbetet fram till öppningen. Om ni inte visste det redan kan jag berätta att Begic är en riktigt riktigt duktig fotograf, så se fram emot fina bilder kan ni göra:)

Snart ska vi ge oss iväg till Estepona för att hitta födelsedags-presenter (inte till mig) och äta middag.

image

Återkommer med liten rapport senare och såklart dagens fina sak..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.