Inte riktigt sant, men lite..

image
Kommer ni ihåg när man var väsentligt yngre än man är nu och tänkte att när jag blir stor så ska jag;
1. Äta godis varje dag
2. Äta ostbågar varje dag
3. Göra precis som jag vill hela tiden
4. Gå och lägga mig när jag vill
5. Osv osv
Det var en väldig massa saker som man tänkte att man skulle göra när man blev ”stor”
Man längtade hela tiden till att bli lite äldre så att man:
1. Skulle få börja i skolan
2. Få gå på barnförbjuden film
3. Komma in på Village när man tröttnat på Bobbadilla
4. Ha massor med egna pengar så man slapp tjata om att få
5. Kunna köpa ut på systemet

Ja, en massa tid gick åt till att vilja bli lite äldre så att man skulle kunna göra något man inte kunde göra just då. Hur blev det då sen när man blev vuxen? Bortsett ifrån att jag dricker Coca-Cola varje dag (som oxå fanns med på listan över saker jag skulle göra när jag blev stor) så kan jag inte påstå att resten av listan känns så viktig när man väl kan göra den. Äter knappast godis & ostbågar varje dag, går väl och lägger mig när jag vill förvisso men i övrigt så har prioriteringarna ändrats eller så har man helt enkelt blivit väldigt mycket tråkigare:)

Nu när man är äldre vill man vara yngre, det är bara att ge upp och inse att det bästa är att leva här och nu och inte tänka på vare sig att man vill vara yngre eller inte vill bli äldre. Det är ju faktiskt inte alla förunnat att få bli äldre så det ska man ju faktiskt vara tacksam för.

Helt obildbar har man ju blivit än i alla fall, som tur är. Ikväll har Anton lärt mig ett nytt kortspel, Uno. Fattade galoppen rätt så snabbt i alla fall och matchen slutade 2-2 så det får man väl anse sig nöjd med:)
image

I övrigt så håller jag stilen när det gäller det nya sundare livet, frukost varje dag, lunchen kanske inte är att betrakta som en hel måltid men det får duga, ordentlig middag varje dag. Vare sig obildbar eller karaktärslös med andra ord:)

Nu dags att gå och lägga sig och läsa det sista i boken med stora bokstäver. I morgon poolhäng för sista gången på ett gäng veckor så det gäller att njuta medan man kan.

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.