Högt & Lågt

image
Så här dagen innan påsk verkar alla ha haft fullt upp, lägsta siffran sedan startveckan på min lilla blogg idag. Eller så har alla tröttnat på att läsa den, något är det i alla fall. Själv blir jag alltid lite melankolisk inför storhelger/högtider. Har ingen aning om varför men jag gillar dem inte. Nyårsafton till exempel är nog värst & julen med all hets, stress & måsten. Nej, högtider är inte det som står högst upp på min favorit lista.

Men värsta ångesten i år är utan konkurrens min 50-årsdag som närmar sig med stormsteg. Men den har jag tjatat så mycket om att jag själv börjar tröttna. Just idag känner jag för att låsa in mig tillsammans med några humrar och en flaska Pol Roger och bara vara….

Något som är roligt däremot är att vi nu är 11 ”Likes” från att nå 1000 på Fredriksborg. Superkul, vi har bara haft öppet 9,5 månad:)

Något som är bra är att Göran Grell blivit invald i 2E Groups styrelse, det tror jag kommer betyda en hel del.

Något som är tråkigt är att jag tappat kontakten med en för mig viktig person och nära vän. Det har bara blivit konstigt allting.

Något som är kul är att Bengts fru fått sitt efterlängtade citronträd & fint var det oxå.

Något som kommer göra att tex Sofia tror att helt tappat all smak är ett nytt plagg jag köpt för 120 kr.

Något som är kul är att jag inspirerat en fd Coca-Cola kollega med mina Marbella bilder så de nu hyrt en lägenhet här på semestern.

Något som är bra och vettigt är att jag bestämt mig för att sälja en massa saker som jag inte använder så att de kan komma till nytta för någon annan. Ska tillämpa principen en in och en ut när det gäller allt från kläder till inredningsdetaljer & möbler.
Nu ska jag sälja ihop till den där tavlan jag visade häromdagen.

Något som är tråkigt är att man alltid känner att man inte ”räcker till” till allt man vill göra, träffa familj, vänner, hinna med allt jobb osv. Får bli bättre på att prioritera och släppa lite på vissa detaljer och öka tillämpningen av 80/20 regeln.

Något som är kul är att det ska bli underbart vårväder i Stockholm när jag kommer hem.

Ja, det var en massa högt & lågt det där. Kontentan är att det är så livet är, en salig blandning av roliga saker, tråkiga saker och stora saker och små saker…

En liten sak är mitt ”jag tycker är fint” tips som i dag är en väska från Adax. Älskar ju Zebror så jag får helt enkelt sälja lite mer än bara till tavlan:)
image

Kram

En reaktion på ”Högt & Lågt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.