Kokbok – ska alla ge ut en?

Var en sväng på Åhléns på min promenad runt Östermalm. Skulle ju köpa en ny bok eftersom jag snart läst klart den pågående. Böckerna är uppdelade i sektioner och sektionen för kokböcker är gigantisk. Börjar nästan tro att det är någon slags måste för alla att ge ut en kokbok, oavsett anledning. Tycker det är superkul med nya kokboksförfattare som har hjärta och passion för mat som tex Plura mfl men när jag såg den här kände jag att någon slags gräns passerats:
image
Nu pratar vi ”överkapitalisering” av sitt personliga varumärke tycker i alla fall jag.

Utöver boken som jag köpte (som inte var Maria Montazamis) hittade jag ett riktigt fynd. Ett anteckningsblock för 29 kr som för mig bara vara oemotståndligt. Det ska jag använda till tankar, idéer & annat inte till tråkiga To do listor.
image

Valde mellan lite olika böcker (har inte hunnit skaffa någon läsplatta än Bengt). Bestämde mig till slut för den här boken, har inte läst 50 shades of grey så det är en för mig helt ny författare så vi får väl se vad jag tycker..
image

I övrigt njuter jag av en totalt självvald ensamhet i låne-lägenheten i mitt gamla hus på Grev Turegatan. Ska packa lite och fixa, planet går inte förrän 19.15 men vi ska åka i god tid så att Anton får en efterlängtad middag på O’Learys på Arlanda. Tror heller inte att det är nyttigt för 10-åringar som flyger för andra gången med den sista minuten stress hans moster brukar ha:)

Kram så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.