Secret Escape

image
Har gått från stor fest med 175 inbjudna som är så långt ifrån mig man kan komma till att inte ha en susning om vad jag ska göra på dagen D. Även om jag nu bara är 47 så finns det ju vissa andra som inte direkt bryr sig om det.

Så nu följer jag Dalai Lamas råd på dagen D och beger mig någonstans där jag aldrig varit förut #secretescape helt enkelt.
Känns skönt att i alla fall ha bestämt det för det är ju inte superlång tid kvar.

Har satt i gång med dagens #hardwork pass, målsättning allt klart i morgon eftermiddag. In till stan på eftermiddagen för att fixa lite och sova där innan det är dags att bege sig till Marbella igen på söndag.

Korta micro breaks idag så det får bli ett gäng korta inlägg.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.