Ensam igen..

image
Efter en heldag i solen på terassen har nu Sofia och Figge åkt iväg till hotellet där dom och resten av gänget ska bo.
Dom andra landar 23.35 och vi kör igång med ett konferenspass i morgon kl 10.00. Vi har självklart planerat in lite tid för sol & bad för det bara går inte att sitta inne de här dagarna.

Jag passar på att vara lite huslig nu när jag blivit ensam och tvättar och fixar. Ska njuta av en varm ”sommarkväll” alldeles för mig själv ikväll. Ska bara göra lite jobb inför morgondagen sedan ska jag bara ha det lugnt & skönt.

På stranden nedanför mig ligger folk fortfarande och solar och badar i havet gör de oxå. Jag tror nog att jag ska ta en promenad lite senare när det börjar skymma lite. Får ju absolut inte glömma att ge alla mina nya växter massor med vatten ikväll, vore ju typiskt mig att ha kål på dom redan första veckan..

Jag kan inte påstå att mitt nya liv börjar bli en vana men jag tycker i alla fall att jag börjar känna att jag mår bättre, har mer energi och ork så om jag bara fortsätter så finns det hopp även för en snart 47-årig tant:)

I dag är det exakt tre veckor kvar till dagen D, känner inte så mycket av åldersnojan längre (jo, jag erkänner, lite) men däremot vad jag ska göra. Som det känns just nu har jag noll lust att göra något speciellt den dagen, så vem vet jag kanske bestämmer mig för att fylla år 27 juli istället (mammas födelsedag). Den som lever får se..

Nu till skrivbordet..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.