Bokföring kul -not..

image
Nu har jag förutom tvättat och fixat även kört ikapp bokföringen, tror till och med Laura hade blivit avundsjuk av farten. Tråkiga saker gör jag alltid snabbare än snabbt så att det ska bli klart. Administration & pappersarbete är verkligen inget för mig.

Det enda positiva med det hela är att skrivbordet i arbetsrummet är rent och prydligt, så jag får väl glädja mig åt det.
image

Sista uppgiften för dagen är att ge mina växter lite näring & kärlek. Har fortfarande inte någon bra vinkel men lägger upp en bild ändå. Är inte riktigt klar ännu, det sista piffet och några växter till sen är jag nog nöjd..
image
Urdålig bild, ger absolut noll rättvisa. Över hälften av såväl terassen som växterna syns inte ens, får prova igen imorgon när jag kan ta från rätt håll och få med lite mer (utan motljus).

I morgon några timmars konferens och lunch sedan ska det solas igen. Gör all skillnad i världen när man ser sig i spegeln – tänker inte nöja mig förrän jag har ser riktigt pigg ut. Har 1,5 dag på mig sedan är det dags att åka till Stockholm igen. Bara några dagar förvisso, ner igen på söndag med världens bästa Anton. Ska passa på att vara lite social när jag är i Stockholm, middag redan första kvällen jag landar, med Johanna som jag inte träffat på länge så det ska bli kul.

Nu ska jag ge växterna kärlek, mig själv lite hud & kroppsvård sedan ska jag lägga mig och läsa några glossiga magasin:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.