Det orangea projektet..

image
Vi har nu varit igång en liten tid med Lotus Properties Marbella och vi startade verkligen från ruta ett, det enda vi hade var vi fem som bestämde oss för att starta det här ihop.

Marbella är som sagt minst sagt överetablerat av mäklare så det är inte en ”walk in the park” att etablera sig och få fart på businessen. Så precis som med Fredriksborg måste man tänka långsiktigt och våga hålla i även om det ibland är både motigt och tufft. Förhoppningsvis så händer det och då blir det en riktig ”ketchupeffekt” Ni vet som med en ketchupflaska först kommer ingenting, sen kommer ingenting men efter det kommer allt på en gång.

Vi har under den korta tid vi varit igång lyckats få till ett riktigt fint kontor & vi har blivit ett sammansvetsat gäng.
image

Vi har lanserat vår logga & vår hemsida och bygger i rask takt upp antalet objekt på hemsidan. Ikväll har jag fått ett positivt mail om att det under de senaste dagarna hänt en del bra saker så förhoppningsvis börjar det rulla på lite nu. Vi ser ju oss inte som en ”vanlig” mäklare. Vi har högre ambitioner än så och jobbar mycket med att bygga upp all ”kringservice” som ska för dom som önskar ska göra det extremt bekvämt och lätt att sköta om sitt extraboende i Marbella. För det är just det som det är för nästan alla icke spanjorer som bor här. De flesta har det som sitt ”lantställe” med den skillnaden att det är lite längre att åka men klimatet är dessto bättre året runt. Längre och längre förresten, det går på ungefär samma tid från dörr till dörr hemifrån till vårt hus på Österlen som det gör till vår lägenhet i Marbella.

Oavsett om det är inte är att surfa på en räkmacka att etablera sig och få igång businessen så är vi alla fem övertygade om att vi kommer att lyckas. Varför? Jo, för att vi gör det med passion, hjärta & lite bättre än alla andra. Håller fast vid strategin och då lyckas man och får förhoppningsvis en långvarig och positiv utveckling. Inte upp som en sol och ner som en pannkaka som ordspråket säger för dem som kanske lovar mer än de kan hålla och då får mindre nöjda klienter etc.

Det var en lång utläggning bara för att berätta att som grädde på moset en sådan här underbar dag som vi haft så avslutades den med en hel del positiv information från Lotus teamet.

Nu är det hög tid att gå och lägga sig – ska ju hinna med både bokföring, planering med Figge & Sofia och tid i solstolen i morgon:)

Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.