Bikini premiär!

image
Dags för äkta bikini premiär!
Vem har sagt att möten inte kan hållas lika bra eller kanske ännu bättre i en solstol på en terass där solen fullkomligt flödar?

Måste fixa lite till innan bilden på bergsaltanen ”offentliggörs” –
Dessutom blir det motljus om jag fotograferar nu.

Sofia kommer smörja in sig rejält och påstår att hon ska sitta i skuggan. Hon gör så klart det om hon vill och är troligtvis väldigt mycket smartare än mig men jag bara måste få sitta/ligga i solen. Har saknat den/det såååå mycket!

Figge lär väl dyka upp om ca 1 timme om hans flyg kommer i tid.
Då kör vi möte några timmar, misstänker att hans ”status” påminner om min fast av olika skäl. Hans plan gick strax efter 06.00 vilket innebär att han nog gick upp vid 04.00 senast. Min sömn i natt kan närmast jämföras med någon slags intervall sömn – sov 1,5-2 timmar, vaken liks länge, sov 1,5 timme, vaken lika länge.

Tror jag får gå till Apoteket och fråga om de har något bra mot dålig sömn. Vill inte ha riktiga sömntabletter men kanske de har någon spansk liten kur som kan få tillbaka mig i rätt sömn-cykel.

Over & out för nu är det dags att slänga sig i den för härligt inbjudande solsängen:)

Förr eller senare hoppas jag att resultatet blir sådär härligt solbrända ben & armar, så bäst att akta sig extra noga för kräftstadiet;
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.