Vad ska man säga?

image
Man vet inte om man ska bli upprörd eller skratta men det här med fladdermössen och anmälan från Länsstyrelsen är inget att ta på volley. Dom är helt seriösa i sin anmälan och anser att vi bryter mot typ 20 lagar och förordningar. Skratta kan man ju göra en minut eller så men sen bara blir man upprörd. Ska inte Statens Fastighetsverk få förfoga fritt över sina fastigheter för att det råkar övervintra ett gäng fladdermöss där? Ska vi inte kunna använda fästningen för julbord, utställningar och annat för att fladdermössen blir störda? Det är ju helt ofattbart korkat.

Låt oss säga att de förbjuder oss att fortsätta, det innebär ett antal arbetstillfällen mindre mm mm är det värt det för att fladdermössen har besittningsskydd? Det vimlar av ställen runt om som deras fladdermöss kompisar håller till på, dom kan väl hänga med dem istället. Jag tackar min lyckliga stjärna för att Fastighetsverket tagit över ansvaret för frågan, jag är rädd för att anmälan inte bara skulle gälla fladdermöss i slutändan om jag skulle tvingats driva dialogen med Länsstyrelsen.

Tänk om de kunde lägga sin energi på de djur som verkligen lever under fruktansvärda förhållanden inom såväl livsmedel-industrin som i privat ägo istället. Då hade de gjort nytta, det tror jag ingen utom möjligen Britt på Länsstyrelsen tycker att de gör nu.

I morgon ska jag till Fredriksborg för första gången på länge, vackert väder är utlovat & de ska bli kul att träffa alla igen.
Vi ska ju oxå ha konferens med start nästa måndag, då ska vi planera sommaren/resten av året och få möjligheten att både umgås & ha kul tillsammans. Det ser jag fram emot & hoppas att resten av gänget oxå gör det.

Inne i stan idag var det verkligen vårkänslor, solglasögon på typ alla, Dramaten trappan full av folk och människor i allmänhet såg så mycket gladare ut. Tänk hur allt & alla lever upp när våren känns i luften…

Har ju radion på som vanligt och något som slagit mig är hur fruktansvärt dålig i princip all radioreklam är. Har aldrig trott på traditionell radioreklam som marknadsföringskanal för annat än möjligen ren information. Varför? Det är i princip omöjligt att förmedla någon känsla, tilltalar bara ett våra sinnen (hörseln, som tyvärr oftast bara lider av att behöva höra de tramsiga jinglarna). Dyrt är det oxå, i förhållande till vad man får så det där kommer jag aldrig fatta att man väljer att lägga sina ofta rätt begränsade marknadsförings-pengar på. Men jag vet ju inte alltid bäst (även om jag tror det:)) så det kanske fungerar superbra för vissa.

Hoppas att ni alla får en varm, solig & härlig vårhelg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.