Camilla Thulins bestämda uppfattning..

image
Läste idag om Camilla Thulin och hennes syn på hur kvinnor ska klä sig på Aftonbladet.se
Jag kan konstatera att jag är totalt fel ute, klär mig säkert för ungdomligt, men måste man sluta klä sig som man vill bara för att min blir lite äldre. Dessutom har jag ofta byxor även om jag älskar klänningar. Detta är oxå helt fel enligt Camilla.

Jag har haft förmånen att träffa Camilla ett par gånger, jag gillar henne verkligen, hon är en färgstark och rättfram kvinna. Hon har ”läxat upp” mig för att jag har byxor för ofta och jag minsann ska visa att jag är kvinna. Jag tycker att jag gör det även om jag har byxor, men icke enligt Camilla.
Har säkert lite för ungdomliga kläder ibland, men jag tänker fortsätta att klä mig som jag känner för utan hänsyn till några eventuella regler. Har ju som tur är viss självinsikt så jag kommer inte dyka upp i top son visar halva magen, minikorta kjolar etc så ni behöver inte oroa er att ni behöver skämmas över mig (hoppas jag).

Jag gillar både Camilla & hennes kläder under sitt eget varumärke. Snygga, bekväma och figursydda så att man ser bättre ut än vad man egentligen gör. Min bästa träff med Camilla var ni var tre tjejer + Camilla i hennes ateljé på Söder. Vi drack Cava och fick shoppa loss av provkollektionen till tillverkningskostnad. Kan lova att jag hade en rejäl laddning kläder med mig hem till en kostnad som skulle göra vem som helst grön av avund. Det gör jag gärna om:)
Dock fanns det såklart inte ett enda par byxor i sikte i ateljén, men några riktigt fina klänningar & toppar mm som jag använt mycket fanns med i bagaget hem.

Så även om jag inte tänker lyssna på Camilla och sluta använda byxor så tycker jag att hon har rätt i mycket & gillar hennes totala rättframhet. Även hon har lite insikt så hon var noga med att poängtera att hon bara är rättfram mot människor hon bedömer klarar av det:)

Nu ska jag läsa lite i boken med för liten text & om du Bengt läser det här, ge mig gärna tips på vilken läsplatta jag ska köpa.

Sov gott!

3 reaktioner på ”Camilla Thulins bestämda uppfattning..”

  1. Har också haft förmånen att träffa Camilla ett antal gånger – prata om rättfram! Minns när hon tittade på ett par av våra ’gamla’ Fazerkollegor och sa – fram med brösten tjejjer, det finns kvinnor som betalar 60 000 för att få det ni försöker dölja (vi talar Ekupa). Alla har följt hennes råd och har en helt anna, mer rakryggad, utstrålning idag.

  2. E-boksläsare? Ja, jag har Amazons Kindle (finns flera varianter) men de fungerar inte så bra ihop med svenska e-bokshandlare. Men gillar man litteratur på engelska så finns ett fantastiskt utbud som köps oerhört enkelt och ganska billigt.
    Sony har två stycken PRS-T2 och PRS-T3 som kostar precis över 1000 kr. De ska fungera bra med de flesta format.. Finns bland annat på teknikmagasinet och Webhallen. Tror nog att de skulle passa bra.
    Skillnaden mot en iPad eller liknande platta är framförallt displayen som är svart på vit (eller väldigt ljusgrå) botten utan belysning. Behagligt för ögonen och väldigt lång drifttid.
    Mer frågor ? Mejla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.