Tillbaka i Bullerbyn

image
Det var ett tag sen sist, men nu tillbaka i Bullerbyn & till finaste underbaraste Sigge!

Det är något väldigt speciellt med relationen till sitt husdjur – det är verkligen fullständigt villkorslös kärlek som inte går att mäta med någon annan. Sigge kan väl i och för sig vara tjurig i typ en kvart om man varit borta så länge som jag varit nu, men sen går det över. Bara en liten markering att han inte är helt nöjd med mitt beteende att vara borta så länge, sen är allt som vanligt igen. 100% kärlek och 100% tillit – Sigge sviker inte, oavsett vad så är han obrottsligt lojal. Det är få som kan mäta sig med det i människornas värld, tyvärr.

Glad över att det av vintern inte syns ett spår här i Bullerbyn, känns verkligen som vår i luften. Solen skiner, det glittrar lite i vattnet utanför och som vanligt när jag kommer hem har Teresa & Zenon säkerställt tre saker:
1. Huset är totalt välstädat i varenda hörn
2. Det finns minst 24 Coca-Cola hemma
3. Det står alltid en bukett välkommen hem blommor

Teresa & Zenon är nog de människor i människovärlden som jag närmast kan jämföra med Sigge. De har jobbat med oss i över 15 år, ställer upp i ur & skur vad det än gäller och är precis som Sigge obrottsligt lojala. Det känns därför extra bra att vi kunnat hjälpa dem att så att de efter åratal i andrahandslägenheter, kringflyttande nu får bo i sitt egna hus. Ett rött hus med vita knutar, altan, stora gräsytor och vattnet precis intill. De kan nu sitta på sin altan och se Finlandsfärjorna sakta glida förbi och bara har det bra.
Det är inget stort hus men det räcker och de säger i alla fall att de älskar det…

Nu sortera lite post, har kommit lite de senaste dagarna… Kan man få önska sig en personlig assistent??

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.