Tänkte på det där med katter…

image
Såg helt plötsligt framför mig hur jag skulle åldras till en excentrisk tant som vägrar inse att jag inte är 47 längre…
Som oxå fastnat i det där med katters ovillkorslösa kärlek och bor i hop med en sisådär 10 katter, som enda sällskap… I trakten känd som den tokiga tanten med alla katter.
Det vore väl något det, att undvika alltså.
image
I min excentriska stil skulle jag säkert ha färgat pälsen på mina katter så att de var lite mer färgglada och excentriska de oxå.
Håller jag på att bli galen? Nej, inte alls men bara såg bilderna så tydligt framför mig. Jag skulle säkert ha rätt kul & en jäkla massa kärlek hade ju oxå fått så det kanske inte är ett så tokigt alternativ när allt kommer omkring. Får nog fundera lite vidare på det medan posthögen minskar…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.