Jakten på elefanten och ibland blir det fel…

image
Var igår på jakt efter en elefant, visste precis i mitt huvud hur just den här elefanten skulle se eftersom den skulle vara en present. Var i typ hur många affärer som helst. Nästan alla hade någon elefant, men inte den elefanten som jag ville ha för att ge bort. Var till slut tvungen att köpa den elefant som stämde bäst överens med hur min ”drömelefant” skulle se ut. Dem ligger nu inslagen i ett paket i resväskan & jag vet att jag kommer säga att det är tanken dom räknas, och det är ju förvisso sant.

I nästan alla affärer när de inte hade rätt elefant försökte de få mig att köpa en sköldpadda, tjur eller något annat men det gick ju inte. Elefanten var ju hela grejen eftersom den sägs bringa lycka och det var det jag vill ge till mottagaren av presenten. Så nu får de bli en lite skämmig elefant men de kan väl göra nytta och lycka även om de kanske får stå undangömda bakom något eller i ett skåp.

Att köpa presenter är inte alltid lätt, till vissa hur enkelt som helst för man bara känner vad de tycker om till andra supersvårt och det blir helt fel.

Helt fel kan det oxå bli utanför området presenter, tex när man vill och tror att man hjälper någon och så blir det inte alls rätt eller som man tänkt sig. Det är värre än en lite skämmig elefant…

I eftermiddag flyger jag tillbaka till Stockholm – känns sådär när det är över 20 grader i skuggan och sol här varje dag. Men finns saker som behövs göras och saker man längtar till oxå dom får kompensera.

Kommer bo på hotell i natt pga mötet med revisorn kl 07.00 i morgon bitti. Ska njuta av ta ett bad, titta på TV och inte göra någonting för vet ni vad; jag lyckades med att få skrivbordet tomt! Vaknade kl 03.45 och var pigg så jag gick upp och jobbade på fram till 07.00 och blev då klar – hurra!
Jag är inte dummare än jag fattar att skrivbordet inte kommer fortsätta vara tomt men den stora skillnaden är jag nu är i kapp och om jag är diciplinerad så kan jag fortsätta hålla det åtminstone någorlunda tomt.

Dags att börja packa för sisådär 10-12 dagar i Sverige, lär inte behöva några sommarkläder i bagaget om man säger så…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.