Dags för en papperspåse…

image
…över huvudet nästa gång jag går ut? I fredags advokaten, i dag in på banken för att fixa några bankärenden när min ”bankman” Ana-Maria direkt utbrister, men Eva hur ser du ut..
Ja, jag vet att jag har lite ögoninfektion kvar och har gått ner lite i vikt men dessa spontana underbara spanjorer som utan hämningar talar om att man ser hemsk ut känns ju underbart för självförtroendet:)

Om man bortser ifrån att jag inte direkt kände att jag utstrålade energi & pigghet så var det trevligt i Puerto Banus. VARMT och soligt, folk på alla uteserveringar och vi åt en god lunch. Nu hemma igen och ska ta och vila en timme (sömn är nog en viktig faktor om jag ska slippa påsen över huvudet) sedan fortsätta beta av To do listan. Måndag i dag så nya saker har poppat upp på listan.

T blir lite bättre för varje dag, i dag var första gången han körde bil och det gick jättebra. Däremot blev han trött av utflykten. Tilläggas kan att han inte var med när jag träffade advokaten eller var på banken för med tanke på hur jobbigt han haft det med sin sjukdom (och fortfarande har, fast mycket mindre nu) så hade de nog uttryckt sig annorlunda. 16 kg har T tappat på 3,5 vecka – han var inte direkt tjock innan så att tappa så mycket vikt på den tiden syns. Nu äter han regelbundet och går sakta men säkert upp i vikt.

Nu en timme vila sedan full fart igen – hörs snart!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.