Tre punkter Glamour – check…

image
Snabb sväng in till Marbella Centrum (någon minut med bil) för att ”klara av” de tre Glamour punkterna på dagens To do lista. Kom då på att 3 går inte – hatar siffran 3, är Big time otur för mig. Men det löste jag snabbt, 1 par skor består av 2 skor så då har jag avklarat 4 Glamour punkter idag. Vad blev det då:
1. En vit spetsaktig jacka som passar perfekt till mängden av vita klänningar jag har man aldrig har något att ha till. M a o ett helt nödvändigt inköp.
2. Ett par byxor som passar perfekt nu till våren/sommaren. Inte ett dugg nödvändigt med billiga så OK
3. 2 skor (dvs 1 par) i Favoritskoaffären, inkomna från Paris igår. Sannerligen lite udda så jag tror inte jag vågar visa dem än – ni kanske tror ”I lost it” men ni kommer vänja er och tycka de är snygga:)

Nu hemma igen, ett glas Coca-Cola och en kort paus sedan in till högarna igen. Känns i alla fall lättare att fortsätta med dem nu med mina nya skor & spetsjacka…

Om ni nu fortfarande har snö kan jag berätta att jag blev varm idag på stan och då hade jag bara en enkel skjorta på mig, ingen kofta, ingen jacka – VÅREN är här. Mimosan blommar galet vackert överallt och det är dryga 20 grader i skuggan.

På tisdag och onsdag ska T på återbesök på sjukhuset – vi får verkligen hoppas att värdena fortsätter att gå i rätt riktning. Han blir lite piggare för varje dag men är fortfarande allt annat än pigg och i sitt vanliga jag.

Har några Glamour punkter klara för nästa veckas lista:
1. Måndag ingenting för jag kommer ha dubbelt på onsdag
2. Tisdag – ska jag tänka ut när jag jobbar på kontoret
3. Onsdag – Manikyr på dagen & middag med Lotus teamet på kvällen.

Inga mer kläder, skor eller väskor på listan på ett gäng veckor nu…

Hörs senare!

2 reaktioner på ”Tre punkter Glamour – check…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.