Lite vårkänsla i Sturegallerian…

image
Efter att gjort det sista, packat allt, checkat ut i ett tempo som hade gjort en iller avundsjuk tar jag nu en kort paus för lunch i Sturegallerian. Gick förbi dom här underbara vårblommorna – ranunkler – just love them! Om det inte vore för att mitt plan gick 17.30 i dag hade jag köpt ett helt fång till mig själv.

Har fyra timmar på mig att besöka en optiker, ha ett kort möte, införskaffa ett tillfälligt pass, ta ett glas champagne (eller två) så att jag vågar flyga… Ingen soft eftermiddag med andra ord. Ögoninfektionen ger sig inte så jag ser ut som om jag gråtit i en sådär 4 dagar utan stopp, vilket jag inte har…

Glada nyheten i dag är just precis nu så ringde T och han skrivs ut om en timme! Om en vecka återbesök och då bestämmer läkarna om han får flyga hem till Stockholm igen.

Nu betala notan, hitta en optiker & full fart framåt!
Kram

3 reaktioner på ”Lite vårkänsla i Sturegallerian…”

  1. Ja ingen kan ju säga annat än att du varit sjukt effektiv idag 🙂
    Jag ser de där ranunklarna i bloggar hela tiden, och de är så himla vackra, men jag har aldrig sett dem i verkligheten. Trodde knappt att de fanns på riktigt, de är bara ett gammalt minne från någon Grimm-saga.
    Så fint att T blir bättre varje dag <3
    Massa kramar
    /Helena N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.