Nästan vår i Stockholm!

image
Stockholm visade sig från sin allra bästa mars-sida idag. Tog en promenad under blå himmel med sol. Det var länge sedan jag såg en blå himmel i Stockholm. Alla människor runt omkring på stan såg så mycket gladare ut och i butikerna shoppades vårkläder för fullt. Shoppade jag? Ja, något så otroligt roligt som 7 mappar för att öppna och sortera post som ska med tillbaka till Marbella. Åker tillbaka på måndag eftermiddag och förhoppningsvis blir T även utskriven då. Han kommer ju ha en lång period innan han är helt återställd och sitt vanliga jag igen.

Utöver de 7 mapparna köpte jag Coca-Cola & snus så så spännande var mina shoppinginköp. Men har ju shoppat en del tidigare så att det får räcka ett tag framöver…

På måndag har jag morgonmöten, det första kl 07.00. Det vet alla som känner mig är ungefär likvärdigt med en riktig mardröm att ha möten så tidigt. Men för revisorer är tydligen 07.00 en alldeles perfekt tid och då får man väl helt enkelt anpassa sig.

Mitt i allt med T har jag ju dessutom helt glömt bort min Mello-tävling men det känns som om det inte spelar så stor roll, vare sig i sammanhanget eller hur lågt intresset rent allmänt verkar vara för Mello i år. Kommer ändå kolla ikväll nu när jag ändå är i Sverige och hejar självklart på Alcazar men tror tyvärr inte att det är dem som vinner. Känns Sanna Nielsen lång väg, men jag brukar alltid ha fel…

Nu öppna och sortera post!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.