Känner mig som en iller…

image
Första dagen i Stockholm kan jag nog bäst beskriva att jag känner mig som en iller. Telefonsamtal i oändlighet, möten, T som skulle få igång sin mobil på sjukhuset men slog fel Pinkod tre gånger… Iväg till Telia och övertala dem att ge mig hans PUK kod, lyckades så nu är han möjlig att kommunicera med.

Nu tillbaka på mitt hotellrum – de har varit så söta och uppgraderat mig så mitt rum kan jag inte klaga på. Skönt mitt i allt elände att få något man inte förväntat sig i positiv bemärkelse. Det var kanske inte riktigt sant, för så mycket stöd, kärlek och frågor om jag behöver hjälp med något är jag sååå tacksam över och det betyder långt mycket mer än en hotellsvit.

Häromkvällen gjorde Magnus Carlson i Weeping Willows ”my day” – det vet han inte om men jag ska vid tillfälle berätta det för honom.

I morgon är det full rulle hela dagen igen, möte med revisorerna (inte direkt på Top 10 listan över roliga saker att göra, men nödvändiga. På kvällen kanske jag slår till och går ut och tar en middag och ett glas champagne, om jag nu orkar:) Det bästa på agendan i morgon är möte med Figge.

Fredag är resdag till annan ort i Sverige så håll utkik på fredag:)

Jag tror inte man kan klaga på tempot de här dagarna i Stockholm. Får ta några dagar på altanen när jag kommer tillbaka till Marbella & så ta tag i växterna till min fina bergsaltan.

Nu ska illern vila & titta på TV en stund så får vi se om jag somnar eller om jag kanske kommer i nytt blogg mood…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.