Finns dom på riktigt?

image
Har ju levt TV-lös i ett halvår eller så, inte saknat det ett dugg för det mesta. Men nu när jag befinner mig ensam på ett hotellrum så är det rätt skönt & trevligt att ha en TV:)

Har hamnat på 3:an och tittar på
Real Houesewifes of Miami. Riktig skräp-TV som är otroligt skönt att se på ibland. Finns dom här fruarna på riktigt och är det deras riktiga liv som visas. Fattar i alla fall två saker:
1. Det är väldigt mycket på dem som inte är riktigt… Rätt mycket skönhetsoperationer ser det ut som.
2. Allt går ut på att göra bra TV så mycket är såklart ”staged” men ändå…

Vilka intriger, vilket tjafs och så så sjukt mycket yta så man blir ju helt skrämd. Inget fel att bry sig om sitt yttre och att göra det bästa av det. Snygga kläder & skor och allt annat men Jesus de måste väl ändå ha åtminstone en millimeter djup i sig (som TV- produktionen väljer att inte visa).

Hela programmet är sinnebilden för kvinnor som bara bryr sig om pengar och vem som är rätt umgås med. Så otidsenligt så man baxnar.
Finns väl typ en av dom som verkar ha något vettigt i sig överhuvudtaget.

Om man bortser från intresset av kläder, väskor & skor så kan det ofta vara så mycket enklare med kill-kompisar. Då kommer vi till nästa inslag av fördomar.. Jag har alltid haft massor av kill-kompisar, nog mer än tjejkompisar faktiskt. Vet inte hur många gånger man fått antydningar om att folk i allmänhet tror och tänker att man måste ha något dolt förhållande. Hallå, hur omoget är inte det? Varför i hela friden kan ens ”bästis” vara en kille lika gärna som en tjej? Handlar inte vänskap om att man väljer sina vänner utifrån vilka man trivs med och inte efter kön? Jag bryr mig inte, de som väljer att vara ”omoderna” och fördomsfulla får vara det bäst dom vill. Jag kommer i alla fall välja mina vänner att umgås med utan någon som helst hänsyn till andras förutfattade meningar men någon Real Housewife of Miami kommer jag aldrig att bli…

Snart ska jag sova & sedan äta hotellfrukost – det är det närmaste lyxfruarnas liv jag kommer att komma i morgon:)

Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.