Min ängel Salvador…

image
I Marbella finns världens garanterat bästa taxichaufför Salvador, det har jag tyckt ända sedan jag träffade honom första gången. Han hämtar mig och alla gäster , finns alltid till hands och är världens snällaste på precis alla sätt. Alla som träffat Salvador håller med mig, jag lovar.

Nu har Salvador inte bara visat sig vara världens bästa taxichaufför utan även en riktigt äkta ängel. Som han ställer upp nu, kör fram & tillbaka, handlar. Vägrar använda taxin utan kör med sin egen bild. Katolik som han är har en Madonna med två ljus under som han & hans fru tänder varje kväll. Helt otroligt, är så tacksam för den värme, vänskap och stöttning som kommer från alla håll.

Läget är lite stabilare idag, men fortfarande kvar på intensiven. Kan sannerligen inte klaga på vare sig spansk sjukvård eller på spanska vänner (inte på svenska heller så klart som hör av sig på distans).

Innan jag somnar ska jag minnas eller tänka på och skriva om något kul så att man får lite kraft & energi.

Kram!

2 reaktioner på ”Min ängel Salvador…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.