Att komma ihåg att se dom små sakerna…

image
Dom här vackra blommorna växer precis utanför vår ”Gated community” – har aldrig sett dom förrän idag men dom har garanterat funnits där varenda dag så länge jag bott här.
Vi har ofta så bråttom att vi glömmer bort att se dom där fina, vackra eller speciella detaljerna som finns precis framför näsan på oss när vi rusar fram, alltid på väg någonstans. Det som jag däremot har ett halvunikt sinne för (fråga Sofia Frendberg) är att i en butik/varuhus kunna vara rakt på väg mot en speciell avdelning men kan på vägen i ögonvrån se något intressant. Har typ någon slags radar inställd på att se saker jag vill se, då företrädesvis i affärer/butiker. Detta omfattar INTE matbutiker eller någon som helst typ AB bygghandel, det sistnämnda kan jag bara inte snabbt nog komma ut ur. Just hate it.

Vi har alla våra laster och summan av laster sägs vara konstant. Mina är rätt förutsägbara och enkla att räkna ut, Coca-Cola, snus & shopping. Svårt att tänka mig att byta ut någon av dessa laster men kanske även jag blir vuxen en dag och byter ut Coca-Colan men då ska den allt ersättas med någon riktigt rolig last.

I morgon är det Bank Holiday här, dvs allt är stängt & alla är lediga. Finns det något land i världen som har så mycket Bank Holidays, fiestor & andra anledningar till att stänga ner allt och vara lediga? Tror inte det är så många som kan konkurrera om första platsen i alla fall. Hur som helst, det är ju ur ett privat och hälsomässigt perspektiv bra. Små microledigheter här och där mest hela tiden kan inte vara annat än nyttigt tror jag.

I morgon till sjukhuset kl 12.00 (här är spanjorerna strikta vill jag lova, besökstid 12-12.30 och 18-18.30 vare sig mer eller mindre. Tack bloggen för att du finns så att jag kan skriva av mig lite och tänka på lite annat en stund…

Kommer kanske ett inlägg till under kvällen/natten om sömnen inte riktigt vill infinna sig men till er andra;
God natt & Sov Gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.