Sol, Mi Ridell & jag ska bara…

Av olika skäl så blev det inget bloggande igår. Jag kan i alla fall med gårdagen konstatera hur otroligt omtänksamma & hjälpsamma spanjorer är när man behöver hjälp. Man blir nästan rörd av världens bästa taxichaufför Salvador och hans engagemang och hjälp, bland andra. Det är ingen världskatastrof som hänt men vill inte lägga ut så här offentligt nöjer med mig att konstatera att mina spanska vänner & bekanta kan man räkna med när man behöver dem.

Jag känner mig generellt lyckligt lottad men fina vänner och personer runt omkring mig även hemma i Sverige, som jag vet finns där om och när jag behöver dem. What goes around comes around brukar man ju säga, så jag försöker finnas där för dem som behöver min hjälp i olika situationer, efter bästa förmåga.

Har inte hunnit ut för att sätta mig och njuta i solen ännu och få lite ”solbränna” – det är hur som helst lockande för här tycker man att det är vinter, men solen skiner & den värmer så otroligt skönt. Vinter här (om det inte regnar, som det gör typ någon gång per månad under vintern) påminner lite om våren i Sverige, typ maj. Ska se till att skaffa mig tiden i solstolen i helgen. Jag brukar, så ofta jag hinner, läsa Mi Ridells blogg, hon bor oxå hör i Marbella just nu. Jag har nog en hel del att lära av henne, hon är så mycket bättre än mig på att ta tillvara på stunden i solen etc än vad jag är som: ska bara….
Min vän Micke har nu sagt ett gäng gånger att han tror att Mi & jag skulle ”hitta varandra” och ha bra personkemi så han vill att vi får kontakt. Vad svarar jag varje gång, låter jättetrevligt, hon verkar vara en både kul & trevlig person, jag ska bara……. så vi tar det sen, OK?

Nu får det vara slut på jag ska bara. Klart att jag ska göra det jag måste/vill göra men jag kanske har en del att lära när det gäller att dela upp arbete & fritid lite bättre så att jag inte alltid befinner mig i båda… Ett klokt första stag kanske?

Vi hörs under dagen!

Kramimage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.