Känner mig något mindre grå:)

image
Har efter ett par försök äntligen lyckats få mina naglar att se bra ut, gjort lite annat ”löpande underhåll” och känner mig lite mindre grå. I veckan ska jag se till att planera lite bättre så att jag kan ta någon timme i solen & få lite av både solenergi och lite antydan till ”solbränna”.

En slående skillnad mellan Stockholm & Marbella, förutom klimatet förstås, är att det är så mycket naturligare och enklare att knyta kontakter, lära känna nya människor. Kontakter som leder till nya kontakter och nytt umgänge & nya vänner, av alla de olika nationaliteter. Berikande & kul!
I dag drog jag in ”mitt” första egna mäklaruppdrag just genom en sådan kontakt:) Verkligen kul & spännande med starten och framtiden för Lotus Properties Marbella…

Fotot här uppe är på en blommande väggmur till en villa alldeles intill – så vackert, så i morgon efter mötet ska jag stanna i blomsteraffären och köpa en STOR vårlik blombukett till mig själv.

Nu The Good wife sen lite trendspaning i de olästa magasinen jag har kvar & därefter ”skönhetssömn utan avbrott” (hoppas jag). Ska se om jag kan utifrån min lilla trendspaning i magasinen kan klura hur hur vi ”borde” se ut våren 2014 och om det känns lockande och blir en ”dyr” eller ”mindre dyr” vår…

Kram så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.