Känner mig något mindre grå:)

image
Har efter ett par försök äntligen lyckats få mina naglar att se bra ut, gjort lite annat ”löpande underhåll” och känner mig lite mindre grå. I veckan ska jag se till att planera lite bättre så att jag kan ta någon timme i solen & få lite av både solenergi och lite antydan till ”solbränna”.

En slående skillnad mellan Stockholm & Marbella, förutom klimatet förstås, är att det är så mycket naturligare och enklare att knyta kontakter, lära känna nya människor. Kontakter som leder till nya kontakter och nytt umgänge & nya vänner, av alla de olika nationaliteter. Berikande & kul!
I dag drog jag in ”mitt” första egna mäklaruppdrag just genom en sådan kontakt:) Verkligen kul & spännande med starten och framtiden för Lotus Properties Marbella…

Fotot här uppe är på en blommande väggmur till en villa alldeles intill – så vackert, så i morgon efter mötet ska jag stanna i blomsteraffären och köpa en STOR vårlik blombukett till mig själv.

Nu The Good wife sen lite trendspaning i de olästa magasinen jag har kvar & därefter ”skönhetssömn utan avbrott” (hoppas jag). Ska se om jag kan utifrån min lilla trendspaning i magasinen kan klura hur hur vi ”borde” se ut våren 2014 och om det känns lockande och blir en ”dyr” eller ”mindre dyr” vår…

Kram så länge!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.