Hänger viss inte riktigt med…

image
Här sitter jag och svarar på ”back-loggen” av FB-meddelanden, SMS mm helt omedveten om att jag nu verkligen inte gör något annat än stör… Liknelsen med en fårskalle blev uppenbar, dock en rätt snäll fårskalle utan uppsåt.

Har visst inte riktigt hängt med, jag som alltid brukar hänga med någorlunda i sporten, men det är tydligen hockeyfinal just nu. Kände helt plötsligt en likhet med David Granditsky:) Inte för att han är en fårskalle utan för att han nog är den minst sportintresserade man jag träffat på.

Några har svarat (antingen är de inte intresserade av hockey eller så är de extremt artiga), några har inte svarat alls (sport-fanatiker?), en svarade: Återkommer, hockeyfinal nu!!!!!
OK – point taken, jag håller tyst några timmar och ägnar mig åt att skicka iväg allt på to do listan här i Spanien för dom är väl i alla fall inte med i finalen?

Ska kanske passa på att ta och titta in vårens trender enligt den tredje tidningen oxå och fundera vidare på de återstående 23 sakerna jag ska göra…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.