Mello, Ansiktsmask & Tvätt…

image
Ja, då sitter man här framför datorn, SVT Play & Mello. Jag tycker synd om programledarna, så uselt manus & bortsett från Alcazar har de fem första bidragen inte varit mycket att ha de heller. Kan ju låta bli & titta om jag ändå bara klagar men jag ser till att vara lite effektiv. Sitter här i soffan ”jättesnygg” med knut på huvudet och ansiktsmask, tvättmaskinen går för fullt & snart är tvättkorgen tom. Jag vet inte vad det är med med mig & tvätt, jag bara älskar att tvätta. Alla har vi våra udda egenheter, men det får mig att må bra på något sätt.

Utan att ha hört alla bidrag så tippar jag Anton & Alcazar till final, Linda B & hårdrockarna till andra chansen. Vi får väl se hur rätt eller fel jag får. Måste bara återkomma till det där med manuset, programledarna visar med all tydlighet i världen att de tycker skämten är ungefär lika roliga som jag. Jag har inte hängt med när det gäller tittarsiffrorna för Mello i år men kan bara utgå ifrån att de rasat rakt ner i källaren.

Är inte hela Anton E så ”det här har vi sett och hört för många gånger förut” fast då med väsentligt bättre röst…oj, nu blev det lite gospel mitt i allt eller nåt. Yta, Yta, Yta – orkar inte!

Några pausnummer kommer jag nog inte överleva så nu går jag in i min trivsamma lilla tvättstuga en stund…

Kram

2 reaktioner på ”Mello, Ansiktsmask & Tvätt…”

  1. Instämmer…
    MEN Anton Ewalds starka sida är dansarna… Såg det förra året när jag var på genrepet och insåg att de var riktigt bra. Lika bra i år. Låten är väl inte så märkvärdig men ändå OK.
    Måste säga att det är enda gången i år jag och slutresultatet är överens…
    Men mellanakterna… Vad har hänt?

  2. Håller med om dansen/dansarna men rösten är medioker och det känns som lite för mycket ”nya, yngre” Eric Saade, Danny Saucedo & co. Inte så mkt nytt under himlen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.