Eva P goes husmor…

image
Har lite svårt att sitta still efter det avslutade kontorspasset idag så far runt, fixar & städar. Kommer bli en lugn hemma-kväll och hoppas fortfarande på ett helgbesök i Handelsträdgården.

Funderar på när det är dags att bege sig till Stockholm en sväng, ni vet för renovering av kropp, ansikte & naglar, och så klart en hel del möten. Vi har skaffat oss ett litet kontor i ett litet kollektiv tillsammans med några andra entreprenörer, ligger på Riddargatan och är perfekt när man behöver ha möten eller jobba från stan. Mindre perfekt om man har svårt att motstå kanelbullar och annat eftersom Riddarbageriet ligger precis mitt emot. Är inte så överdrivet förtjust i kanelbullar & bakverk så det ska förhoppningsvis gå bra utan att man lägger på hullet för mycket:)

Det är det lättare än lätt att avstå ifrån här i Spanien, allt är så sjukt sött så det blir bara sliskigt. Kan ju låta udda att en person med Sveriges högsta Coca-Cola konsumtion tycker att saker är för sött. Men grejen är att Coca-Cola faktiskt inte är så sött, har en relativt hög grad av syra i sig så det gör att det inte blir lika sött som tex Pepsi eller annan läsk.

Annars går jag nog mest runt och är lite nervös, dels över det blå projektet men även för en helt annan sak som jag tror jag behåller för mig själv. Som sagt lite hemligheter måste man väl ändå få ha…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.