Plötsligt händer det…

image
Ni vet känslan av när man går runt och funderar på något till exempel ett problem. Man funderar, tänker, vrider & vänder så helt plötsligt blir det totalt glasklart vad svaret är eller hur man ska lösa det.

Helt plötsligt står det fullständigt klart och ibland är det så löjligt enkelt att man inte förstår varför man inte kom på det tidigare. Det kan gälla både hur man ska lösa ett problem eller att förstå någons agerande eller ja typ allt…
I dag har jag haft två sådana ”plötsligt händer det upplevelser, den ena gällande ett ”problem” som jag nu vet exakt hur jag ska lösa. Den andra inte lika självklar vare sig om det är rätt och vad lösningen är, så då får man vrida & vända och framför allt testa för att se om det är så att ”plötsligt händer det” upplevelsen var rätt… Just det, då handlar det om någons agerande. Vi får helt enkelt se om den ”plötsligt händer det” känslan är rätt och då blir det också helt plötsligt så mycket lättare att förstå och agera själv…

Nu ska jag direkt ta tag i den där första ”uppenbarelsen” som är av mer praktisk natur så får jag ta den andra sen:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.