Glöm inte…

image
Är vi inte lite dåliga på att berätta när vi saknar någon, så där i största allmänhet?
För visst gör vi det allt som oftast, saknar någon, kan vara en kompis, någon man tycker extra mycket om eller vad som helst. Man tar ofta för givet att ”någon” ska förstå att den är saknad av ”någon”
Vissa gånger och från vissa personer betyder jag saknar dig mer än andra men oavsett så blir man alltid glad över att få veta att man betyder något för någon och att man är saknad, oavsett relation. I dag har jag fått ett sådant Jag saknar dig som betydde mer än många andra så därför tycker jag att vi kör en ”Jag saknar dig måndag”. Tänk efter, vem eller vilka saknar du och låt dem få veta det. Räcker med ett enkelt sms, inte mer komplicerat än så och det har vi alla en minut över för hur mycket vi än har på agendan – eller hur?

De utlovade vågorna kommer en annan dag, de var lite för tysta ikväll, och då saknade jag dem… Ni ser, finns alltid någon man saknar…

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.