Efter att ha sovit i skift…

Kom jag på att jag häromdagen skrev om vikten, i alla fall för mig, av att ha en Plan B klädsel när man reser iväg och ska övernatta på hotell dagen innan ett viktigt möte.
Det var självklart planen även denna gång till dess att jag upptäckte att den enda resväskan som fanns tillgänglig hemma var en Samsonite av modell STOR…inte vanligt stor utan största modellen.
Två alternativ kvarstod:
1. Packa i en pappers/plastkasse – känns så där…
2. Ta någon av mina (jag vill inte säga hur många) handväskor och använda som ”resväska”

Fick göra avkall på hela tanken om en plan B klädsel och resa med 2 handväskor – jag borde nu inneha världsrekordet för en kvinna när det gäller att resa light som fick det nödvändigaste inkl en halv Plan B klädsel i denna handväska:
image

Hade med mig Elefant- halsband (ni vet att elefanter sägs bringa tur och att jag tror på allt) så vi får hoppas att det hjälpte:)

Ang ugglor – mig ska inga Ugglor överlista, nu gäller, enligt min vän David Granditskys världens bästa uppfinning, öronproppar. Hans användningsområde skiljer sig dock något från mitt, han använder dem när han ska ta sina 3 barn, varav 2 st är är tvååriga tvillingar till dagis när dom har bestämt sig för att de inte har lust…

Ni hör ju, öronproppar nu oxå, hur snabbt går tantutvecklingen egentligen? Fasar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.